Loftappartement in voormalige graansilo

Herbestemming | Burgerveen

Een vervallen voormalige graansilo hebben wij verbouwd tot onder andere dit ruime loftappartement op de bovenste twee verdiepingen. De vele ‘willekeurig’ geplaatste ramen laten volop licht binnen en zijn door hun brede kozijnen als schilderijlijsten voor het omliggende polder- en merenlandschap. In het interieur is het industriële verleden nog zichtbaar.
Het donkere notenhout dat is gebruikt voor onder andere keuken, trap en kasten geeft het interieur van dit loftappartement een aangename, intieme sfeer. Vanaf het inpandige, beschutte terras hebben de bewoners een magnifiek uitzicht op de weidse omgeving. Op de begane grond en eerste verdieping van de silo bevinden zich kantoorruimtes. In een ervan is ons eigen kantoor gevestigd.
Dit loftappartement is gepubliceerd in veel woon- en architectuurtijdschriften, waaronder Okjekt en Eigen huis & interieur.
 
 
Bekijk alle, particuliere of zakelijke projecten