Grondige verbouwing in Heemstede

Verbouwing | Heemstede

Deze halfvrijstaande woning in Heemstede heeft een grondige verbouwing ondergaan. De opdrachtgever kende het huis door en door, omdat hij er zelf zijn jeugd had doorgebracht. Na zoveel jaar voldeed het huis echter niet meer aan zijn woonwensen. Verhuizen was geen optie, dus koos hij voor een grondige verbouwing waarbij alle ruimtes opnieuw zijn ingedeeld en waar mogelijk vergroot. Een transparante tuinkamer, in gebruik als televisie- en gamekamer voor de kinderen, verbindt de woning met de voormalige garage. Deze is omgebouwd tot werk/logeerkamer, wellnessruimte en atelier en heeft een fraai zicht op de verhoogde vijver. De eerste verdieping is ingericht als het domein van de ouders met een slaapkamer en badkamer die verbonden zijn door een garderobe. De tweede etage is voor de kinderen. Zij mochten samen met de architect hun eigen slaapkamers indelen. Voor hun badkamer kozen zij vrolijk gekleurde tegels. In het interieur zijn oude en nieuwe elementen gecombineerd tot een warm en modern gezinshuis dat weer helemaal voldoet aan de eisen van vandaag én morgen.

Bekijk alle, particuliere of zakelijke projecten