De kast waar alles in past

Verbouwing | Amsterdam-Zuid

De kast staat centraal in de nieuwe indeling van dit appartement in Amsterdam-Zuid. Voor de verbouwing had dit appartement kasten en bergingen op verschillende plekken, wat een ruimtelijk gevoel in de weg stond. Om deze ruimtelijkheid terug te brengen ontwierpen wij een indeling waarbij alle ondersteunende functies in huis een plek in de kast hebben gekregen. Deze kast, die woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer zowel scheidt als verbindt, herbergt douche, wasruimte, berging en meterkast. Het appartement heeft hierdoor een heldere indeling gekregen en voelt aan als een ruime loft. Evenals de kast zijn de woonruimtes strak en met zorg gedetailleerd en gematerialiseerd.
Dit project is in maart 2010 gepubliceerd in VT Wonen.

Bekijk alle, particuliere of zakelijke projecten