Villa aan groene singel Heemstede

Verbouwing | Heemstede

Deze villa, gelegen aan een groene singel in Heemstede, was aan een grondige verbouwing toe. De nieuwe eigenaren wilden de karakteristieke details behouden en de woning uitbreiden met een werkkamer en garage. De villa is volledig gestript en daarna weer opnieuw opgebouwd.
Op de begane grond staan alle ruimtes in verbinding met elkaar, waardoor de breedte van de woning voelbaar wordt. Tussen de woning en de nieuwe garage (in oude stijl gebouwd) vormt de werkkamer een moderne transparante schakel. De fraaie houten kapconstructie op de verdieping is bewust in het zicht gelaten toen de rieten kap werd vernieuwd. Samen met de bewoonster, Pieternel Kuijpers van Concept4interior, zijn het meubilair, de stoffering en de kleuren gekozen.

Met dank aan: Homestede

Bekijk alle, particuliere of zakelijke projecten