NIEUW: ZOEN by ENZO

Vandaag gelanceerd: ZOEN by ENZO! Deze bijzondere collectie meubelen is ontworpen door Carlo Abdul en Jasper van Rijn. Zij hebben hun hart gelegd in het creëren van meubelen waarin de mooiste materialen samengaan met bijzondere vormen en technisch vernuft. Hierdoor is de ZOEN-collectie geraffineerd en tijdloos tegelijk. De collectie is te koop vanaf januari 2020 en op afspraak te bekijken bij ENZO architectuur & interieur in Burgerveen.

Inspiratie uit de natuur

De collectie ZOEN by ENZO bestaat uit salontafels, eetkamertafels, dressoirs, een drankenkast, een room divider, en deuren. Dat Carlo en Jasper zich hebben laten inspireren door de natuur is af te zien aan de namen van de meubelen: BLAD, BALK, NEST, STELT, RIET, NOOT, en GRAAN.

ZOEN staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zijn de meubelen gemaakt van hoogwaardige materialen als noten- en eikenhout uit Europa, staal, messing en rookglas. En alle meubelen worden gemaakt in Nederland door echte vakmensen. Zodat een ZOEN-meubel een leven lang kan meegaan. Meer informatie, beeld, prijzen en specificaties is te vinden op: ZOEN by ENZO.

Bekijk alle, particuliere of zakelijke projecten