Vrolijk familiehuis

Nieuwbouw | Hoofddorp

Een vrolijk familiehuis waarin iedereen zich welkom kan voelen. Dat stond Jasper en Barbara voor ogen bij het ontwerpen en inrichten van hun vrijstaande huis voor hun gezin met twee zoons. Familie en vrienden mogen hier altijd binnen vallen.

In een kleinschalig buurtje met tien woningen, ontworpen door ENZO, hebben Jasper en Barbara een vrolijk familiehuis kunnen realiseren. Hun bruisende gezinsleven stond voorop bij het maken van keuzes voor indeling, materialen, meubelen en kleuren. Zo kwamen er onder andere veel licht, natuurlijke materialen, en contact tussen de verdiepingen én tussen binnen en buiten.

Het interieur is zowel stoer als verfijnd met het gedurfde kleurenpalet als verbinding. Stoer door de natuurlijke materialen, de trap van beton en de grote meubelen, zoals eettafel NEST uit de collectie ZOEN by ENZO. Een verfijnd contrast hiermee vormen de (foto)kunst die meerdere muren siert en de ranke meubelen uit deze eigen collectie. Voorbeelden zijn de salontafels BLAD, dressoirkast NOOT II , drankenkast GRAAN en deuren ZICHT.
In de aanbouw naast het hoofdhuis heeft Barbara haar fotostudio. Daarnaast is veel aandacht besteed aan de tuin. Met een zithoek, overkapping met buitenkeuken, boomhut, en trampoline kan ook hier het leven overal tegelijk gevierd worden.

Meer informatie, foto’s en prijzen van de collectie ZOEN by ENZO is te vinden op website ZOEN by ENZO.

Bekijk ook de reportage ”Best ideaal” in woonmagazine EH&I.

Bekijk alle, particuliere of zakelijke projecten