(junior) architect

Vacature voor talentvolle en creatieve (junior) architect

Ben jij een talentvolle en creatieve (junior) architect, die innovatief, zelfstandig en boordevol energie binnen ons jonge team aan de slag wil? Zie jij jezelf al met ons lunchen aan de waterkant? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Wij zoeken een (junior) architect met drie tot vijf jaar ervaring die toe is aan een nieuwe stap. Je bent trots op je werk, ambitieus en voortvarend. Je deelt je kennis, maar staat ook open voor kennis van anderen. Als een echte teamspeler ga je voor samenwerking waarbij de opdrachtgever en het ontwerp centraal staan. Omdat je veel contact met opdrachtgevers zult hebben, verwachten wij dat je uitstekend kunt communiceren en dat je je ontwerpen enthousiast en professioneel kunt presenteren.
Kortom, wij zoeken een jonge architect, ingeschreven in het architectenregister, die beschikt over:

  • 3-5 jaar werkervaring (WO)
  • aantoonbare ervaring met Revit en SketchUp
  • goede (Nederlandse) taal- en presentatieaardigheden
  • representatief voorkomen

We bieden je een zelfstandige, fulltime functie (40 uur per week) met veel verantwoordelijkheid en een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging. ENZO staat voor kwaliteit, onze lat ligt hoog. Met ons team van ervaren, goed opgeleide en enthousiaste mensen werken wij dagelijks aan deze missie: aangename, praktische én duurzame ontwerpen maken die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen.

Wanneer onze hoge standaard je aanspreekt, horen we graag van je! Stuur je cv en portfolio naar jenny@enzoarchitecten.nl

>> Please do not apply if you are not fluent in Dutch.