ZOEN by ENZO ENZO lanceert meubelcollectie

ENZO lanceert meubelcollectie ZOEN

ENZO lanceert meubelcollectie ZOEN! De bijzondere meubelen zijn ontworpen door Carlo Abdul en Jasper van Rijn. Zij hebben hun hart gelegd in het creëren van meubelen waarin de mooiste materialen samengaan met bijzondere vormen en technisch vernuft. Hierdoor is de ZOEN-collectie geraffineerd en tijdloos tegelijk. De collectie is te koop vanaf januari 2020 en op afspraak te bekijken bij ENZO architectuur & interieur in Burgerveen.

Inspiratie uit de natuur

De collectie ZOEN by ENZO bestaat uit salontafels, eetkamertafels, dressoirs, een drankenkast, een room divider, en deuren. Dat Carlo en Jasper zich hebben laten inspireren door de natuur is af te zien aan de namen van de meubelen: BLAD, BALK, NEST, STELT, RIET, NOOT, en GRAAN.

ZOEN staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zijn de meubelen gemaakt van hoogwaardige materialen als noten- en eikenhout uit Europa, staal, messing en rookglas. En alle meubelen worden gemaakt in Nederland door echte vakmensen. Zodat een ZOEN-meubel een leven lang kan meegaan. Kijk voor meer foto’s en film op portfolio of ga naar ZOEN by ENZO voor alle informatie, beeld, prijzen en specificaties.